Nieuwbouw


Overweegt u nieuwbouw (of verbouwing)? Tijdens een vrijblijvend (en gratis) introductiegesprek met een onafhankelijke ervaren adviseur kan geinventariseerd worden wat in uw situatie de beste aanpak is. Veel mensen geven voor zo'n gesprek de voorkeur aan een moment 's avonds, een afspraak in de avonduren is mogelijk.

Het is de bedoeling dat het gesprek bij u thuis plaatsvindt, om ter plaatse de mogelijkheden op de ligplaats en met de bestaande woonboot te beoordelen. Dan kunnen ook de mogelijkheden van eventuele verkoop van de huidige woonboot besproken worden.

Als u wilt, kunt u na het ontvangen van de informatie zelf aan de slag. Maar graag zijn we u van dienst met objectief advies en/of begeleiding gedurende het vervolgtraject bij een arkenbouwer die u gekozen heeft. Daarmee kunt u tijd en kosten besparen.

Bijvoorbeeld: kunt u met een goed advies over de aan te vragen en te beoordelen offertes direct al geld besparen. De woonark hoeft dan niet (te) duur te worden.
En kunt u mogelijke onduidelijkheden, ergernissen of onaangename verrassingen in de toekomst trachten te voorkomen. Goedkoop hoeft dan geen duurkoop te worden.
Of bent u zelf niet in staat regelmatig tijdens de bouw te gaan kijken, maar wilt u dat iemand dit professioneel voor u doet.

Over eventuele begeleiding gedurende het vervolgtraject kunnen tijdens of na het introductiegesprek afspraken gemaakt worden.

Wilt u meer informatie? Bel 030 - 261 53 57 of: 06 29 07 25 77.

Voor een indruk van de aandachtspunten bij vervanging/nieuwbouw (waarbij u begeleid en geadviseerd kunt worden),
download de tekst: 
 

Links

Contact Informatie

Niek van der Sluis
Vechtdijk 324
3563 MD Utrecht

Telefoon: 030 - 261 53 57
Mobiel: 06 29 07 25 77


E-mail info@drijvendwonen.nl