Wie is

...Niek van Drijvend Wonen?

Opgegroeid met interesse in wat op en aan het water mogelijk is. Eerst zeilend in diverse soorten boten, later ook gekozen voor wonen op het water. Vanaf 1990 eerst in een krakkemikkig arkje, en nog twee arken en verbouwingen verder uiteindelijk een nieuwe woonark ontworpen en glasdicht laten bouwen (en zelf afgebouwd).
Nog steeds ook varend te vinden op het water, voorheen in allerlei soorten boten. Tegenwoordig in een stalen (voormalige) reddingsloep uit 1938 of zeilend in een Marieholm IF, een klassieke Zweedse polyester S-spant uit 1973.

Uiteindelijk gekozen om ook te werken op het gebied van (wonen op het) water, met een technisch/commerciële achtergrond. Vanaf 1999 formeel met een eigen bedrijf, actief met een brede vorm van dienstverlening. En als 60+er nooit te oud om te leren.

Ook op internet actief, in het verleden als oprichter en beheerder van de websites Woonbotenland (voorheen Woonbootplaza) en Woonbotenmakelaar. En uiteraard met de bedrijfssite DrijvendWonen.

Voltijd werkzaam op het vlak van Drijvend Wonen. Met ruime ervaring met betrekking tot woonbootmakelaardij (aan- en verkoop), taxaties, nieuwbouw, begeleiding bij vervanging of verbouwing, vergunningverlening, kleinschalige projecten, conflictbemiddeling. Gericht op de woonvorm, vooral op de mensen die daarvoor kiezen en ermee te maken hebben.

Graag zal ik u op het gebied van drijvend wonen (alle soorten woonboten) van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

Niek van der Sluis

  
EMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken & woonschepen
NBMS lid Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen
 
 
tevens geregistreerd mediator
 


Te volgen als Woonbotenman op  

 

Links

Contact Informatie

Niek van der Sluis
Vechtdijk 324
3563 MD Utrecht

Telefoon: 030 - 261 53 57


E-mail info@drijvendwonen.nl