Drijvend Wonen
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Aanbod kanaalweg 71
Fijne woonark in Rotterdam

In het water van het Schie-Schiekanaal drijft deze woonark voor permanente bewoning. Hier kunt u in de stad wonen met een gevoel van buiten leven. In een rij met woonboten met tuinen, met de snelweg en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Een ark met alle ruimtes comfortabel op één woonlaag, met alle m2’s als woonruimte en bovendien bergruimte onder de vloer.

Wat wilt u nog meer, de voordelen van wonen op het water, een gevoel van vrijheid in de stad, het geluid van eendjes en andere watervogels, de mogelijkheid om met een boot verder het water op te gaan.

De woonark is in goed bewoonbare staat. De inrichting is met alle vertrekken gelijkvloers, van links naar rechts ingedeeld als volgt:

Woonkamer, open keuken, hal/entree, slaapkamer 1, toilet, badkamer, wasruimte, slaapkamer 2, slaapkamer 3 met inloopkast. Vanuit de woonkamer is een inpandig terras aan de waterzijde bereikbaar.
Onder de vloer is in het droge betoncasco veel bergruimte beschikbaar.

Aan de walzijde is een oeverdeel in te richten als tuin, momenteel met een terras.
Op de oever zijn twee houten opstallen aanwezig, één als berging, de ander als verblijfsruimte.

De Kanaalweg loopt evenwijdig aan de verderop gelegen snelweg A20. U bent zo in de stad, maar ook gemakkelijk met de auto op de snelwegen richting onder meer Delft, Den Haag en Dordrecht. En wist u dat de Diergaarde Blijdorp zich bij wijze van spreken op een steenworp afstand bevindt?

De woonark heeft een vaste ligplaats (met gebruik van oever) van de gemeente Rotterdam. Aan de gemeente wordt jaarlijks circa € 920,- euro betaald.

Het gebruik van de ligplaats kan voortgezet worden door volgende eigenaren. Er is een ligplaatsvergunning van de gemeente, de ligplaats is opgenomen in de BAG (Basisregistraties Adressen en Gebouwen) en in het bestemmingsplan.

De woonark is gebouwd in 1991. Het geheel is niet in topstaat maar wel prima bewoonbaar. Verwarming geschiedt met een CV-installatie met een combiketel. De ark is aangesloten op elektriciteit, drinkwater en aardgas. Een rioolpomp zorgt voor afvoer van afvalwater naar de gemeentelijke riolering.

De ark is kadastraal ingeschreven, financiering is mogelijk. Vraag naar de actuele mogelijkheden aan de verkopende makelaar.

Heeft u interesse in deze woonark, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar.

Een gunstige bijkomstigheid: bij de koop (eigendomsoverdracht) van een woonboot is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

Fotogalerij
Vraagprijs€ 265.000 v.o.n.
Adresgegevens
Straat / nummer:Kanaalweg 71
Postcode:3041JE
Plaats:Rotterdam
Ligplaats:met ligplaats

Algemene informatie
Status:Te Koop
Aanvaarding:In overleg
Eigendomssituatie:Woonark eigendom, vaste ligplaats van gemeente
Bouw
Casco:Beton
Bouwjaar:1991


Maten
Woonoppervlakte:105 m²
Lengte:18 m
Breedte:6,5 m
Aantal kamers:4
Aantal woonlagen:1

Energie
Tapwater:Verwarmd via combiketel
Verwarming:Centrale verwarming
C.V. ketel:Combiketel

Buitenruimte
Ligging:Op de oever 
Oppervlakte:90 m²
Inrichting:Terras met opstallen

Parkeergelegenheid
Parkeren:Gratis langs de weg

Meer informatie