Drijvend Wonen
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Wie is
...Niek van Drijvend Wonen?

Opgegroeid met interesse in wat op en aan het water mogelijk is. Eerst zeilend in diverse soorten boten, later ook gekozen voor wonen op het water. Vanaf 1990 eerst in een krakkemikkig arkje, en nog twee arken en verbouwingen verder uiteindelijk een nieuwe woonark ontworpen en glasdicht laten bouwen (en zelf afgebouwd).
Nog steeds ook varend te vinden op het water, in een stalen (voormalige) reddingsloep uit 1938. Of zeilend in een Marieholm IF, een klassieke Zweedse polyester S-spant uit 1971.

Uiteindelijk gekozen om ook te werken op het gebied van (wonen op het) water, met een technisch/commerciële achtergrond. Vanaf 1999 formeel met een eigen bedrijf, actief met een brede vorm van dienstverlening. En nooit te oud om te leren.

Ook op internet actief, als oprichter en beheerder van de websites Woonbotenland (voorheen Woonbootplaza) en Woonbotenmakelaar. En uiteraard met de bedrijfssite DrijvendWonen.

Voltijd werkzaam op het vlak van Drijvend Wonen. Met ruime ervaring met betrekking tot woonbootmakelaardij (aan- en verkoop), taxaties, nieuwbouw, begeleiding bij vervanging of verbouwing, vergunningverlening, kleinschalige projecten, conflictbemiddeling. Gericht op de woonvorm, vooral op de mensen die daarvoor kiezen en ermee te maken hebben.

Graag zal ik u op het gebied van drijvend wonen (alle soorten woonboten) van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

Niek van der SluisEMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken & woonschepen
NBMS lid Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen


tevens geregistreerd mediatorTe volgen als Woonbotenman op