Drijvend Wonen
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Nieuwbouw

Overweegt u nieuwbouw (of verbouwing)? Tijdens een vrijblijvend (en gratis) introductiegesprek met een onafhankelijke ervaren adviseur kan geinventariseerd worden wat in uw situatie de beste aanpak is. Veel mensen geven voor zo'n gesprek de voorkeur aan een moment 's avonds, een afspraak in de avonduren is mogelijk.

Het is de bedoeling dat het gesprek bij u thuis plaatsvindt, om ter plaatse de mogelijkheden op de ligplaats en met de bestaande woonboot te beoordelen. Dan kunnen ook de mogelijkheden van eventuele verkoop van de huidige woonboot besproken worden.

Als u wilt, kunt u na het ontvangen van de informatie zelf aan de slag. Maar graag zijn we u van dienst met objectief advies en/of begeleiding gedurende het vervolgtraject bij een arkenbouwer die u gekozen heeft. Daarmee kunt u tijd en kosten besparen.

Bijvoorbeeld: kunt u met een goed advies over de aan te vragen en te beoordelen offertes direct al geld besparen. De woonark hoeft dan niet (te) duur te worden.
En kunt u mogelijke onduidelijkheden, ergernissen of onaangename verrassingen in de toekomst trachten te voorkomen. Goedkoop hoeft dan geen duurkoop te worden.
Of bent u zelf niet in staat regelmatig tijdens de bouw te gaan kijken, maar wilt u dat iemand dit professioneel voor u doet.

Over eventuele begeleiding gedurende het vervolgtraject kunnen tijdens of na het introductiegesprek afspraken gemaakt worden.

Wilt u meer informatie? Bel 030 - 261 53 57 of: 06 29 07 25 77.

Voor een indruk van de aandachtspunten bij vervanging/nieuwbouw (waarbij u begeleid en geadviseerd kunt worden),
download de tekst: 
  
Wie denkt aan vervanging van een bestaande woonboot, kan terecht komen in een oerwoud van vragen en onduidelijkheden. Soms gemakkelijk te beantwoorden, vaak lastig te beoordelen. Mogelijk ziet u dan door de bomen het bos (of door de golven het water) niet meer.

Bekijk bijvoorbeeld eens (het bestand met) de lijst met aandachtspunten onderaan deze pagina !Gaat u een (oude) woonboot met ligplaats kopen?
Wellicht staat u op het punt een bod uit te brengen op een woonboot die te koop is bij een makelaar of particulier. In dat geval kan een advies/bemiddeling voor mogelijke nieuwbouw gekoppeld worden aan bemiddeling bij de aankoop van de woonboot met ligplaats.